| :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: | |
|
+13G-ShadoW *Ventura* G¤lex Max Payne spartadenno CRO - KILLER {CRO} Boss MadBone Horky vk CRO sh00ter Zero Cool Banana (CRO) Anakin 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
{CRO} Boss
Broj postova : 23 Lokacija : Pula Registration date : 15.06.2008
| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: ned kol 03, 2008 11:00 pm | |
| lol virtuala pa onda može se i druga borba odigrat | |
|
| |
m!m!
Broj postova : 8 Age : 39 Lokacija : Austrija Registration date : 01.08.2008
| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: ned kol 03, 2008 11:09 pm | |
| joj izvinite mislim na venturu.. izvinite ali sam dosta zbunjena zadnji dana.. pa sam samo na brzinski napisala. a postoji jedani virtual al je on na drugom serveru | |
|
| |
Anakin Admin
Broj postova : 117 Age : 115 Registration date : 05.05.2008
| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: pon kol 04, 2008 4:02 am | |
| Odigran je prvi meč...pobjedom teama D...ilitga moje ekipe Igralo se prvo dust2 ...tu je bija remi...12-12 Zatim Cbble...remi 12-12 ... I tek na Infernu, ekipa D odnosi pobjedu... Jako jako neizvjesno i napeto je bilo..ka šta ćete i sami vidit... Video ce doc na server... Ekipe su dobro složene..svi smo podjednaki kao što se i vidi.... Sutra igraju BiC u 22:30
PS...Shadow sry...ja sam mislija da ces doc...Nije mob bija kraj mene... Sutrasnji mec ces gledat | |
|
| |
Horky vk CRO
Broj postova : 13 Registration date : 26.07.2008
| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: uto kol 05, 2008 12:17 pm | |
| I sad sranje sa drugim mečom Unakazili ste grupu C Jedan noob i sve je gotovo. Ja odustajem od ovog turnira jer ispada sprdnja! Kad več strajki nije došao na vrijeme mogao se uzeti drugi termin a ne forsati sa shadowom. nemam ništa protiv njega ali je svima jasno da je daleko najslabiji (K:D = 0,49 - Rank 509) | |
|
| |
m!m!
| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: uto kol 05, 2008 3:19 pm | |
| nemojte odma odustajati. nek se ponovi mec sa strikerom i gotovo. | |
|
| |
G-ShadoW
Broj postova : 10 Registration date : 26.07.2008
| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: uto kol 05, 2008 3:32 pm | |
| - Horky vk CRO je napisao/la:
- I sad sranje sa drugim mečom
Unakazili ste grupu C Jedan noob i sve je gotovo. Ja odustajem od ovog turnira jer ispada sprdnja! Kad več strajki nije došao na vrijeme mogao se uzeti drugi termin a ne forsati sa shadowom. nemam ništa protiv njega ali je svima jasno da je daleko najslabiji (K:D = 0,49 - Rank 509) a) Ja i nisam imao namjeru igrati, za to sam saznao 1h prije termina b) prije pocetka meca sam 3x pitao da li neko zeli igrati umjesto mene, niko nije rekao da hoce sranje je ispalo kad mi je zblokala igra, morao sam napraviti restart, cim sam se vratio mislio sam odmah reci da udje neko mjesto mene da igra jer mi se od zadnje instalacije patcha to cesto desava da se igra smrzne! Kad sam se vratio, na serveru vise nikog nije bilo... JBG | |
|
| |
{CRO} Boss
| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: uto kol 05, 2008 8:02 pm | |
| samo vam je falilo malo bolje organizacije ništa više. | |
|
| |
Sacrifulum
Broj postova : 20 Registration date : 03.08.2008
| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: uto kol 05, 2008 10:06 pm | |
| bit ce drugi puta vise ^.^ | |
|
| |
Horky vk CRO
| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: sri kol 06, 2008 8:11 am | |
| Dakle što se to dogodilo strajki je bio 1 sat prije termina na serveru i rekao je da če igrati a shadow je obavješten 1 sat prije da če igrati ????????????????????????? | |
|
| |
G-ShadoW
| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: sri kol 06, 2008 10:55 am | |
- Dakle što se to dogodilo strajki je bio 1 sat prije termina na serveru i rekao je da če igrati a shadow je obavješten 1 sat prije da če igrati ?????????????????????????
Koliko ja znam, ja sam trebao igrati umjesto "Zero Cool", vjerovatno je mislio da ce biti sprijecen u vrijeme termina ali na kraju se ipak pojavio... Nije bitno vise, mobitel sam ostavio Anakinu, rekao sam mu da s njim radi sta hoce! Dakle, turnir je GOTOV (sto se mene tice). | |
|
| |
m!m!
| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: sri kol 06, 2008 1:44 pm | |
| ma ja vam kazem to je bilo sve planirano - sala mala .... ajde ljudi sta ima veze sve to, ajmo igrati ... nece sad valjda telefon ili turnir praviti svadje na serveru make kids no war | |
|
| |
{CRO} Boss
| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: sri kol 06, 2008 4:01 pm | |
| bravo mimi sam nam ponudi nekod da djecu radimo XD | |
|
| |
TDR Gost
| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: sri kol 06, 2008 5:32 pm | |
| Pa da stvarno ste ludi ako mislite odustati zbog malo poteskoca ajde se slozite i idemo nastaviti sa turnirom......!!!!! |
|
| |
Horky vk CRO
| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: sri kol 06, 2008 6:33 pm | |
| Neka se nitko ne nađe uvrijeđen pogotovo ti shadow tvoja namjera je odlična i časna jer čitera zaista ima i to podosta a oni kvare ono najljepše u igri. Nadalje organizirajmo cw-mix na cw serveru neke grupe i grupice drugih i poštenih igrača nemoraju biti najbolj niti imati dobar rank (uvijet bi trebao biti :sati provedeni na serveru) jer ima dosta igrača koji uživaju i igraju mada su 500 i neki po ranku imaju k:d 0.50 itd. Bitno je da se zabavimo i uživamo u igri. (server je ionako 90% vremena prazan bitan je ugođaj) Što se mobitela tiče nek lutrija odabere (uvijet da nije čiter istog igrača koji dobije pratiti nekoliko dana radi sigurnosti) Ili ako imate kakve druge zamisli postajte | |
|
| |
G-ShadoW
| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: sri kol 06, 2008 8:33 pm | |
- Neka se nitko ne nađe uvrijeđen pogotovo ti shadow tvoja namjera je odlična i časna jer čitera zaista ima i to podosta a oni kvare ono najljepše u igri.
Nadalje organizirajmo cw-mix na cw serveru neke grupe i grupice drugih i poštenih igrača nemoraju biti najbolj niti imati dobar rank (uvijet bi trebao biti :sati provedeni na serveru) jer ima dosta igrača koji uživaju i igraju mada su 500 i neki po ranku imaju k:d 0.50 itd. Bitno je da se zabavimo i uživamo u igri. (server je ionako 90% vremena prazan bitan je ugođaj) Što se mobitela tiče nek lutrija odabere (uvijet da nije čiter istog igrača koji dobije pratiti nekoliko dana radi sigurnosti) Ili ako imate kakve druge zamisli postajte 1) mislim da to nije moguce izvesti Razlog: Gledajuci ovo sada kako je ispalo, uvijek ce biti neko ko ce reci da ce igrati i onda odustati ( npr. u dogovorenom terminu ) 2) zasto mislis da ako danas neko ukljuci citove i bude najbolji, poslje tog dana igra bez njih i kaze "kako ga nesto neide danas" 3) sad sam vidio da je to nemoguce organizirati Razlog: Uvijek ce nekome nesto smetati Nadalje, mobitel sam poklonio Anakinu kako sam i prethodnom postu i rekao i necu praviti od usta guz... ! Ali evo prijedlog, novi mobitel je u igri kao nagrada !!! Necu reci ni koji ni cijenu, na koncu to je ionako POKLON ( i to zadnji ako ovo sad neuspije )!!! ZAPRAVO ako nebude sve islo kako treba - ostaje mi mobitel za kcer Dakle, moji uvjeti su SAMO.a) da se nadje "pametnjakovic" koji ce to sve organizirati ( MOZE BITI BILO KO - dakle nemora biti ni ADMIN ni MINI Admin i ako uspije napraviti turnir a da sve ide " ko po loju " dobija mobitel b) moj drugi uvijet je kao i u prvom pokusaju turnira da mogu pratiti cijeli turnir i da budem obavjesten o uvjetima igre, vremenu turnira! Jos jedna stvar da dodam, ja i Anakin smo pokusali sve napraviti da ispadne kako treba i na svemu mu se ZAHVALJUJEM! Adio od mene... | |
|
| |
{CRO} Boss
| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: sri kol 06, 2008 8:49 pm | |
| ja mislim da je s vaše strane bilo sve u redu znači da ste se ti i anakin dobro smislili za tu ideju no jednostavno dođe do greške u prijenosu informacija i sav trud padne u vodu jer se nekolicina ljudi ne pojavi al kaj ćeš nema veze glavna stvar po meni ni nije trebao biti jebeni mobitel ionako ga svi imamo nego je to trebala biti čisto zajebancija i dobra zabava za ljude koji su i inače igrali pošteno i za zabavu eto to je moja misao. | |
|
| |
m!m!
| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: sri kol 06, 2008 9:45 pm | |
| ako ne igra raja na turniru igrace na server sve jedno ali g-shadow stvarno postoje dane gde nekome bas bas ide dobro a sutradan nista. meni je bar tako a ja jedva upravljam sa progamima na kompu a kamo li jos da cheat neki stavim vasa organizacija je bila super, samo sto ljudi moraju drzati rec kad se nesto dogovore. ajde da se drogiramooo i nek se oci sjajeeeee ajde da se drogiramoo to je ono najboljeee .. znate tu pesmu? | |
|
| |
G-ShadoW
| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: sri kol 06, 2008 9:51 pm | |
| - {CRO} Boss je napisao/la:
- ja mislim da je s vaše strane bilo sve u redu znači da ste se ti i anakin dobro smislili za tu ideju no jednostavno dođe do greške u prijenosu informacija i sav trud padne u vodu jer se nekolicina ljudi ne pojavi al kaj ćeš nema veze glavna stvar po meni ni nije trebao biti jebeni mobitel ionako ga svi imamo nego je to trebala biti čisto zajebancija i dobra zabava za ljude koji su i inače igrali pošteno i za zabavu eto to je moja misao.
Da, upravu si, samo kad igras nesto sto volis i kad za to budes nagradjen a sve je zajebancija onda igras 110% | |
|
| |
G-ShadoW
| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: sri kol 06, 2008 9:56 pm | |
| - m!m! je napisao/la:
- ako ne igra raja na turniru igrace na server sve jedno
ali g-shadow stvarno postoje dane gde nekome bas bas ide dobro a sutradan nista. meni je bar tako a ja jedva upravljam sa progamima na kompu a kamo li jos da cheat neki stavim
vasa organizacija je bila super, samo sto ljudi moraju drzati rec kad se nesto dogovore.
ajde da se drogiramooo i nek se oci sjajeeeee ajde da se drogiramoo to je ono najboljeee .. znate tu pesmu? m!m!, sve je bilo s moje i Anakinove strane ok! Dogovor je pao u vodu zbog NEMOGUCNOSTI odigravanja takvog turnira. Igras nesto sto volis sto ti ubije vrijeme i jos budes nagradjen za to, daj mi primjer di takvog neceg ima !? Ja i dalje stojim kod onoga sto sam rekao i 2 prethodnom postu... Adio | |
|
| |
Horky vk CRO
| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: čet kol 07, 2008 8:01 am | |
| Pa vidi shadow mislim da ja nikad nisam rekao kako netko igra s čitevima pa ih sutra ugasi čiter je uvijek čiter ,samo osoba koja dobije mob. nemora to znati a mi tu imamo mjesta da je malo nadziremo isto sam mislio da o dobitniku odluči lutrija. U mom postu sam mislio da se cw-mix igra isključivo iz zabave znači bez ikakve nagrade kao što mi to znamo organizirati . Nadalje lako je tako nešto organizirati ali se onaj tko se prijavi MORA pridržavati svojih obaveza. Ali u svakom slučaju igrajte i zabavljajte se | |
|
| |
G-ShadoW
| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: čet kol 07, 2008 9:48 am | |
- Pa vidi shadow mislim da ja nikad nisam rekao kako netko igra s čitevima pa ih sutra ugasi čiter je uvijek čiter ,samo osoba koja dobije mob. nemora to znati a mi tu imamo mjesta da je malo nadziremo isto sam mislio da o dobitniku odluči lutrija.
Hm, ovaj gornji dio mi bas nije jasan... Ali prvi dio teksta znam sta mislis pa cu odgovoriti. - Horky vk CRO je napisao/la:
- Pa vidi shadow mislim da ja nikad nisam rekao kako netko igra s čitevima pa ih sutra ugasi čiter je uvijek čiter
Npr. jucer je igrala meni bliska obitelji osoba, koja je imala ukljucen cheat, ja znam da ti znas na koga mislim i znam da znas ko mu je dao cheat , dakle prvi dio teksta NE STOJI kako si rekao! - Horky vk CRO je napisao/la:
- U mom postu sam mislio da se cw-mix igra isključivo iz zabave znači bez ikakve nagrade kao što mi to znamo organizirati
da, gledao sam neko vece, igrali ste 5 protiv 4, kasnije je bilo 5 / 3 i tek je na kraju to neko skuzio ali je svejedno pogrijesio kad je rekao da je neko iz tima otisao pred kraj i da su igrali ok do toga Dakle turnir je odigran, s tim se slazem, ali nije bio posten a to znaju oni iskusniji iz ekipe koji su primjetili ali na kraju ipak nista nisu rekli - Horky vk CRO je napisao/la:
- Nadalje lako je tako nešto organizirati ali se onaj tko se prijavi MORA pridržavati svojih obaveza.
Dokazi da je tako kako si rekao i imas ono sto sam obecao Ako sam u krivu, nek mi to neko dokaze, volio bi ga vidjeti - Horky vk CRO je napisao/la:
- Ali u svakom slučaju igrajte i zabavljajte se
JBG, sa ovim se slazem | |
|
| |
m!m!
| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: čet kol 07, 2008 2:57 pm | |
| ok prica zavrsena. gledamo napred .. to sto bilo bilo je .. il ce se ova prica vrtiti u krug. svi ste u pravu i gotovo. | |
|
| |
TDR Gost
| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: čet kol 07, 2008 4:28 pm | |
| Ja ovako mislim, da bi trebo netko taj turnir organizirati normalno ako može i da se igra bez ikakvih nagrada jedino ako ga organizira onda neka i taj dobije nagradu.... |
|
| |
G-ShadoW
| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: čet kol 07, 2008 5:09 pm | |
| - TDR je napisao/la:
- Ja ovako mislim, da bi trebo netko taj turnir organizirati normalno ako može i da se igra bez ikakvih nagrada jedino ako ga organizira onda neka i taj dobije nagradu....
Pa nek se nastavi zapoceti turnir, zna se rezultat prve grupe, druga nek se skupi i ponovi u sastavu koji je i bio izabran. Nagrada ostaje ista ! @ TDR ajde ti "POKUSAJ" to napraviti ili Zero Cool ili Horky ili bilo tko drugi ja i Anakin smo bar pokusali... ili izbrisimo ovaj thread i pravimo se blesavi kao da nikad nije ni postojao :D:D vote for red marked text = next gift can be GPS, NOKIA N Series, STEAM, DVD Player, Digital Photo Camera and many more to come | |
|
| |
{CRO} Boss
| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: čet kol 07, 2008 9:15 pm | |
| ja bi rado da se nastavi i mogli bi jedan dan npr u subotu da se taj turnir krene igrat od jutra pa da se stigne što više mečeva igrat. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: | |
| |
|
| |
| :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: | |
|